pe cartea de munca sunt trecuta cu 2 ore de munca nu stiu care este incadrarea, sotul meu lucreaza in cadrul primariei si are un salar de 600 de lei in mana din care i se trage 70 de lei pt copilul dintr-o relatie anterioara, noi avem o fetita de 1 an jumatate, daca intentez divort ar exista posibilitatea sa ii de-a lui costodia fetitei?mentionez ca este uneori violent si bea foarte mult ar fi multe alte nereguli care le face dar nu as vrea sa le mentionez acum! va multumesc!
In cazul unui divort , copilul va fi incredintat mamei, sunt foarte putine cazuri si pentru motive temeinice in care se incredinteaza copilul tatalui.Daca aduceti in instanta martori care sa relateze faptul ca este violent si alte aspecte de acest gen pe care le-ati trait nu vad decat ca va ve-ti putea creste ca mama copilul. Se va face o ancheta privind conditiile in care mama locuieste si traieste ,contand si venitul d-voastra .
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Custodie minor
CostyM
barbat 37 ani . am o fetita de 4,7 ani trecuta pe numele meu dintr-o relatie din afara casatoriei. am locuinta proprietate personala, am loc de munca stabil si ... (vezi toată discuția)
Custodie copil
dragan oana
buna ziua!sunt o femeie de 34 de ani,casatorita si cu o fetita de 5 ani, aflata intr-o situatie trista.cu sotul nu ma mai inteleg deloc pentru ca nu ma mai ... (vezi toată discuția)