avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanta prezidentiala incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanta prezidentiala incredintare minor

Buna ziua.Este vorba de o ordonanta prezidentiala incredintare minor.Am intentat actiune de divort si ordonanta presedintiala ptr incredintare minor.Am o fetita de 5 ani pe care am crescut-o aproape singura tatal fiind plecat in Anglia unde s-a ocupat printre altele cu consum de substante interzise.Tatal fetitei este foarte violent atat verbal cat si fizic eu avand si un certificat medico legal pentru violenta fizica.In luna ianuarie a venit cu un prieten a luat fetita cu forta si de atunci copilul nici nu vrea sa auda de mine si nici sa ma vada.Ieri am fost la procesul in cauza si judecatorul i-a incredintat fetita tatalui netinind seama de toate probele din dosar.S-a facut ancheta sociala eu locuind in Buc iar tatal fetitei cu mama sa in provincie.As dori sa fac apel la hotarirea instantei .Ce ma sfatuiti sa fac?Credeti ca la apel se va schimba hotarirea judecatorului?Ce argumente si probe sa aduc?Va scriu in speranta ca ma ve-ti ajuta.Din suflet va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:12, 8 Aprilie 2018
Doamna, va trebuie un avocat, trebuie citit tot dosarul, e cam tarziu si cu cat e mai tarziu, cu atat mai dificil de schimbat. Depinde de cum e fetita, cat o vedeti, multe chestiuni de fapt, depinde de probe, martori...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama in divort amenintata si hartuita Laura Vasiliu Laura Vasiliu Procesul de divort nu s-a terminat, fetita de 7 ani sta cu mine la noua adresa unde m-am mutat, custodia inca nu este dezbatuta. Tatal ei ma ameninta ca se ... (vezi toată discuția)
Custodia mamei isabelle_ife isabelle_ife Buna ziua. Ma numesc Isabela si am 27 de ani.Momentan locuiesc in Anglia si am un copil.Din nefericire copilul nu e cu mine deoarece e la parintii tatalui ei ... (vezi toată discuția)
Drepturile mele ca mama asupra copilului meu mihaela_02_sm mihaela_02_sm Buna! Sunt mama unei fetite de 3 ani. Sunt casatorita cu tatal fetitei, insa locuim cu parintii sotului in casa acestora din momentul casatoriei. Sotul are ... (vezi toată discuția)