avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Returnare produs cumparat pe firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Returnare produs cumparat pe firma

Buna ziua, am cumparat ieri un aer conditionat de la Domo despre care angajatul de acolo ne-a spus ca poate face ceva, iar azi baietii care au venit la montaj ne zic ca nu poate, la specificatii tehnice n-am avut acces doar dupa ce am primit aparatul. Am fost azi la Domo sa-l returnam si se spala pe maini domnii de acolo ca e luat pe firma si la Protectia Consumatorului pot apela doar persoane fizice, exista alta posibilitate sa-i oblig sa-mi returneze banii fara sa trebuiasca sa ii dau in judecata?va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2012
elles_1984, utilizator

Alte discuții în legătură

Produs cumparat online defect sod54321 sod54321 Am cumparat online un notebook ASUS de la Domo. A functionat 2 ore si apoi s-a oprit brusc. Am sesizat defectiunea in aceiasi zi, 7.01.2015 (seara la 9:03), ... (vezi toată discuția)
A.c in garantie, dar stricat. nimeni nu face nimic ioana_paunescu87 ioana_paunescu87 Am achizitionat un A.C conditionat de la o firma renumita. Dupa nici 2 sapt de la instalare, nu mai baga aer rece. Firma care a asigurat montajul, firma ... (vezi toată discuția)
Montare de pe terasa aer conditionat pe atic bloc cristinalauraconst cristinalauraconst Buna ziua ... ma confrunt cu urmatoarea problema. Am avut instalat din 2007 un aparat de aer conditionat pe aticul blocului, exact deasupra ferestrei de la ... (vezi toată discuția)