avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pot opta pt impozit 3% daca optez pt caen 7311 - ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pot opta pt impozit 3% daca optez pt caen 7311 - activitati ale agentiilor de publicitate

Buna ziua,
Doresc sa infiintez un srl - asociat unic- dar nu imi este foarte clar daca pot opta pentru impozitul pe microintreprindere de 3% din venit daca am activitatea principala cod caen 7311 activitati ale agentiilor de publicitate.
Problema este ca nu inteleg daca criteriul de a nu desfasura activitati de consultanta si management include si caen 7311.
Nu sunt si nici nu am mai fost asociat intr-o alta societate, as vrea insa sa-mi deschid o afacere si sa stiu daca pot opta pt impozitul pe venit.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 19:36, 7 Noiembrie 2012
Puteti opta pentru impozit pe profit de 16 % sau pentru impozit pe venit de 3%. Diferenta este ca pentru impozitul pe venit trebuie sa aveti cel putin un angajat (in termen de 60 zile de la infiintare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3% sau 16% sau platitor de tva? inspectorhr inspectorhr O societate ,desii avand principala activitate codul caen 7022-consultanta si management in afaceri ,doreste sa fie platitoare de 3% impozit pe venit si ... (vezi toată discuția)
srl versus pfa din punct de vedere fiscal MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL Buna ziua, am o problema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv. am tot studiat si studiat diferentele dintre a fi srl, pfa sau intreprindere ... (vezi toată discuția)
P.f.a sau srl? solomcarmendamiela solomcarmendamiela am autorizatie de artificier, doresc sa-mi deschid o afacere in acest sens ( participare la festivitati, nunti, etc. cu jocuri de arificii).Am actele necesare ... (vezi toată discuția)