avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pot opta pt impozit 3% daca optez pt caen 7311 - ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pot opta pt impozit 3% daca optez pt caen 7311 - activitati ale agentiilor de publicitate

Buna ziua,
Doresc sa infiintez un srl - asociat unic- dar nu imi este foarte clar daca pot opta pentru impozitul pe microintreprindere de 3% din venit daca am activitatea principala cod caen 7311 activitati ale agentiilor de publicitate.
Problema este ca nu inteleg daca criteriul de a nu desfasura activitati de consultanta si management include si caen 7311.
Nu sunt si nici nu am mai fost asociat intr-o alta societate, as vrea insa sa-mi deschid o afacere si sa stiu daca pot opta pt impozitul pe venit.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 19:36, 7 Noiembrie 2012
Puteti opta pentru impozit pe profit de 16 % sau pentru impozit pe venit de 3%. Diferenta este ca pentru impozitul pe venit trebuie sa aveti cel putin un angajat (in termen de 60 zile de la infiintare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3% sau 16% sau platitor de tva? inspectorhr inspectorhr O societate ,desii avand principala activitate codul caen 7022-consultanta si management in afaceri ,doreste sa fie platitoare de 3% impozit pe venit si ... (vezi toată discuția)
srl versus pfa din punct de vedere fiscal MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL Buna ziua, am o problema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv. am tot studiat si studiat diferentele dintre a fi srl, pfa sau intreprindere ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl. intrebari dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, In primul rand am fost placut surprins sa vad ca exista si in Romania forumuri bine puse la punct. Felicitari webmasterului. Suntem 2 asociati ... (vezi toată discuția)