Buna ziua,
Doresc sa infiintez un srl - asociat unic- dar nu imi este foarte clar daca pot opta pentru impozitul pe microintreprindere de 3% din venit daca am activitatea principala cod caen 7311 activitati ale agentiilor de publicitate.
Problema este ca nu inteleg daca criteriul de a nu desfasura activitati de consultanta si management include si caen 7311.
Nu sunt si nici nu am mai fost asociat intr-o alta societate, as vrea insa sa-mi deschid o afacere si sa stiu daca pot opta pt impozitul pe venit.
Multumesc!
Puteti opta pentru impozit pe profit de 16 % sau pentru impozit pe venit de 3%. Diferenta este ca pentru impozitul pe venit trebuie sa aveti cel putin un angajat (in termen de 60 zile de la infiintare).
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.