avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract vanzare-cumparare

Buna seara!tul
As avea o intrebare in legatura cu un contract de vanzare-cumparare.
Am achizitionat un teren de la o ruda, pe baza unui contract de vanzare-cumparare cu 2 ani in urma. Acum am primit un mesaj de la ea ca ar vrea sa rezilieze contractul, ca s-a razgandit. As vrea sa stiu daca acest contract poate fi atacat daca nu exista absolut nici o clauza in el?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 19:46, 7 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Este un contract de vanzare-cumparare fara nici o clauza.
Multumesc pt raspuns
Daca ruda dvs. doar s-a razgandit, nu se poate obtine rezilierea contractului. Ati platit integral pretul si ati intabulat terenul in cartea funciara?
Poate fi atacat, insa nu are nici o sansa.Nu poate invoca cu succes propria culpa in instanta, ca motiv al rezilierii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura speciala george.adi george.adi Buna ziua. Am o intrebare, daca ma poate ajuta cineva, am o cunostinta care a fost pacalita de o alta persoana, i-a dat o suma modica de bani pe un teren care ... (vezi toată discuția)
Anularea antecontractului de vanzare-cumparare Balazs Gusztav Balazs Gusztav se poate declara nul si in ce conditii,un antecontract de vanzare-cumparare ( scris de mana,semnat fara martori) pt. un teren arabil, daca cumparatorul nu a ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare fara conditii impuse cumparatorului mirea mirea Am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare unde conditiile impuse pentru vanzator erau: in cazul in care perfectarea contractului de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)