avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Newsletter
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Newsletter

Am mai sesizat cu vreo luna in urma, ca din greseala, am apasat butonul de dezactivare si de atunci nu mai primesc newsletterele. Am refacut setarile in profilul meu, dar se pare ca nu sunt luate in considerare (ca si cand nu ar exista). Va rog mult sa verificati pentru ca as dori sa primesc in continuare newsletterul. (Adresa de e-mail este cor37ina@yahoo.com)
V-as ruga sa-mi raspundeti si sa ma ajutati in rezolvarea acestei probleme.
Multumesc anticipat,
Corina
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 17:35, 30 Ianuarie 2009
buna seara,

am rezolvat problema. scuze pentru neplacerile provocate.
va rog sa mai incercati o data cu abonarea la newsletter si ar trebui sa functioneze.

o seara placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Newsletter ContSters25002 ContSters25002 desi sunt abonata la newsletter nu primesc nici o informatie.Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)
Nu mai primesc newsletter-ul. help.... ce pot sa fac? gheorghita gheorghita Va rog sa ma ajutati Nu mai primesc newsletter-ul. Ce trebuie sa fac intrucat doresc foarte mult sa il primesc in continuare . Casuta e-mail : ... (vezi toată discuția)