avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract in 2001 la telefonie mobila pe care nu l-am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract in 2001 la telefonie mobila pe care nu l-am semnat

am fost sunat de catre o firma de recuperare a datoriilor, precum ca as fi dator la un operator de telefonie mobila pentru neplata unor facturi din 2001. Mentionez ca nu am semnat niciodata un contract cu vreo astfel de firma. Ciudat este ca in cadrul presupusului contract au fost emise in jur de 13 facturi care au fost achitate la acel moment (nu stiu de cine), dupa care contractul a fost inchis si au mai fost emise 2 facturi. Eu si familia nu stim nimic despre acest lucru.
Cei de la telefonia mobila nu imi mai pot arata contractul in original, deoarece au trecut mai multi ani de la inchiderea lui si nu il mai au, dar au predat datoria catre o firma de recuperari care cer acesti bani.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 21:57, 7 Noiembrie 2012
este posibil ca cineva sa fi avut acces la datele personale si sa fi facut un contract. cand au transmis creanta catre firma de recuperari operatorul trebuie sa fi transmis si contractul ptr ca nu poti solicita cuiva sa plateasca o datorie fara a avea un document semnat de persoana respectiva. solicitati firmei de recuperari sa va puna la dispozitie contractul iar daca nu il au le spuneti "sanatate taica si noroc". in instanta daca nu au un contract semnat in baza caruia sa solicite plata datoriei nu ii baga in seama nici portarul judecatoriei.
Pentru un contract din 2001 oricum datoria este prescrisa . In comercial datoriile se prescriu dupa 3 ani,asa ca lasati recuperatorii sa-si bata pingelele ,oricum este degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firmele de recuperari debite alexandra.dinica alexandra.dinica Am o datorie catre un furnizor de telefonie mobila, in valoare de 300 ron, dosarul cu datoria a fost vandut la firma de recuperari si acum s-au aplicat ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila 2001/ plata penalitati din 2002 prin urmarire societate de recuperari mihaelacorneliadragomirescu mihaelacorneliadragomirescu Am un contract cu o firma de telefonie mobila din 2001. Acesta a fost intrerupt pt neplata in 2002. Contractul a ajuns de atunci la o firma de recuperari. Suma ... (vezi toată discuția)
Datorie fictiva la orange stancu_g stancu_g Buna ziua, Am o problema cu compania de telefonie mobila ORANGE. Am avut un abonament facut la aceasta firma in anul 2000, contract ce l-am reziliat prin ... (vezi toată discuția)