avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comunicarea deciziilor definitive si irevocabile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comunicarea deciziilor definitive si irevocabile

Deciziile definitive si irevocabile trebuie sa fie comunicate in scris petentului,mai ales ca am platit taxa de timbru si Taxa judiciara?
Cel mai recent răspuns: avLeon , utilizator 07:55, 8 Noiembrie 2012
Hotararile ramase definitive si irevocabile prin respingerea recursului nu se comunica, insa partea interesata poate solicita o copie legalizata de la dosarul cauzei, doar hotararile date de prima instanta se vor comunica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hotarare judcatoreasca ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, au trecut cele 30 zile de la primirea hotararii judecatoresti .va rog sa-mi spuneti si mie cum procedez pentru legalizarea acesteia, ce taxe ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)
Cum obtin hotararea de divort pe care sa scrie definitiv si irevocabil? tatiana.m tatiana.m O sa fiu scurta, pentru ca s-a scris deja mult pe acest subiect, dar eu vreau sa fiu mai bine informata si pentru obtinerea unei hartii, nu cred ca am nevoie ... (vezi toată discuția)