avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... date de stare civila- obtinere cetatenie romana
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

date de stare civila- obtinere cetatenie romana

Bunicii (parintii tatalui) impreuna cu tatal meu au plecat din Romania in anul 1933. Astazi am fost la oficiul de stare civila a localitatii pe raza careia s-au nascut si au trait acestia in Romania dar acolo verificand toate registrele dintre anii 1916 si pana in 1933 nu am gasit nimic in legatura cu existenta acestora.
Am depus o cerere si la arhivele judetene dar ma tem ca nici acolo nu voi gasi nimic.
Unde ma adresez ca sa gasesc astfel de informatii ca sa pot sa imi completez dosarul de obtinere a cetateniei romane conf art 10 din legea cetateniei romane.
Precizez ca la noi in Turcia in fisa de la evidenta populatiei bunicii paterni si tatal meu sunt trecuti ca s-au nascut in Romania?
Va rog frumos sa ma ajutati daca stiti cum se procedeaza!!!#-o
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:39, 8 Noiembrie 2012
Romania e mare. Nu se poate sa nu existe inregistrati. Se poate sa credeti dvs. ca sunt nascuti intr-o anumita localitate, dar de fapt acestia sa fie inregistrati in alta. Certificate de deces nu aveti pentru acestia? In certificat ar trebui sa figureze locul nasterii. Verificati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot gasi numele parintilor unei persoane ? carolinagherman carolinagherman As avea nevoi sa cunosc numele parintilor unei persoane despre care singurele informatii sunt : in 1916 se gasea intr-o localitate in Bucovina langa Cernauti ... (vezi toată discuția)
Cum e posibil?!!! ichimgeorge ichimgeorge o poveste incalcita si cu un final deocamdata nu prea fericit...asta pot spune despre mine care dupa o relatie in concubinaj in urma careia a rezultat un ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - lipsa documente malina_13 malina_13 Buna ziua, In 1983 se incheia un certificat de mostenitor dupa strabunicul sotului, certificat in care mostenitorii erau strabunica (1/4) si bunicul lui ... (vezi toată discuția)