avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare presedinte sindicat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare presedinte sindicat

buna ziua,
as vrea sa stiu daca politistii locali care detin functii de conducere in sindicat pot fi renumerati material din banii sindicatului pentru activitatea pe care o desfasoara in aceasta organizatie

Alte discuții în legătură

Activitate sindicala, suspendare de drept a raportului de serviciu valdobre1969 valdobre1969 Buna ziua, As dori sa stiu ce inseamna in acceptiunea legii 188/1999 republicata, activitate sindicala? In lege sunt prevazute cazurile in care intervine ... (vezi toată discuția)
Cine poate fi lider sindical? laviniadin1985 laviniadin1985 Lucrez la o firma unde lider de organizatie sindicala este seful nostru direct. Recent am fost convocati la o sedinta pentru renegocierea salariului pentru ... (vezi toată discuția)
Lider sindicat ctimss ctimss Este legal , ca la un lider de sindicat al unei organizatie de la nivel de unitate , sa i se dea bani din cotizatia de sindicat \"pentru activitatea sa\" si ... (vezi toată discuția)