avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reangajare dupa incetare externalizare serviciu paza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reangajare dupa incetare externalizare serviciu paza

Buna ziua,
As dori sa ne dati o solutie in urmatoarea problema: am externalizat serviciul de paza, o parte din personalul nostru a refuzat plecarea la firma de paza si si-a incetat contractul individual de munca. Dupa 1 an dorim sa preluam inapoi serviciul de paza. Am inceput procedura de concurs pentru aceste posturi, insa o parte din personalul nostru care a efectuat serviciul de paza in unitatea noastra pana la externalizare doreste sa participe la concurs. Intrebarea noastra este daca faptul ca au lucrat la noi multi ani, faptul ca au fost scolarizati de noi in acea perioada pe functia de agent paza, constituie un avantaj in favoarea personalului respectiv. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 9 Noiembrie 2012
Da, poate constitui un avantaj acele aspecte prezentate de dvs ...
Multumesc, dar un temei legal exista pentru asa ceva?
Nu exista, insa conditiile de angajare le stabileste angajatorul si nu viitorii angajati ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul incadrarii pe post dupa terminare cursuri de specialitate zott zott Buna ziua , acum 6 ani m-am angajat ca pompier - paznic la o institutie bugetara , ulterior am fost trimis la specializare ca si agent paza de catre acea ... (vezi toată discuția)
Sanse de revenire pe postul/functie publica pe care eram angajata acum 7 ani erdeicristina erdeicristina Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si pe mine in aceasta problema ... Am fost angajata la Primarie exercitandu-mi activitatea in cadrul dep. Autoritate tutelara ... (vezi toată discuția)
Diferente intre paznic si agent de paza Georgeta Istrate Georgeta Istrate Cunoaste cineva care sunt diferentele intre meseria de agent de paza- cod COR 516901 agent paza si cea de paznic - cod COR 915204? Ma intereseaza in special ... (vezi toată discuția)