avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Refuz achitare bunuri facturate si livrate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Refuz achitare bunuri facturate si livrate

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care este modalitatea legala de a determina o firma privata sa achite bunurile care i-au fost facturate si livrate avand in vedere ca refuza acest lucru.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 10:42, 8 Noiembrie 2012
Va puteti adresa in instanta cu cerere de emitere a ordonantei cuprinzand somatie de plata intemeiata pe dispozitiile Og 5/2001, modificata sau cu cerere de emitere a ordonantei de plata bazata pe OUG 119/2007.
In oricre dintre variante, taxa de timbru este de 39 lei, cererea judecandu-se (relativ) cu celeritate.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conciliere si somatie de plata Andrei T Andrei T Am trimis unei firme debitoare o notificare prin care solicitam prezentarea la concilere. Plicul a fost trimis cu AR la firma debitoare dar aceasta a refuzat ... (vezi toată discuția)
Og 5/2001 versus oug 119/2007 Emil Lasconi Emil Lasconi Fratilor va rog sa ma ajutati. Am avut o somatie de plata respinsa de judecatorie( inca nu stiu motivele ca nu este motivata ) insa pot sa va spun ca am ... (vezi toată discuția)
Actiune timbrata insuficient marinelapolescu marinelapolescu Buna, Ce se intampla daca am depus o somatie (og.119/2007) am timbrat 39 lei + 0.30 lei...si mi-au trimis in citatie mentiunea ca mai trebuie achitat 5,7 ... (vezi toată discuția)