va rog ajutati-ma cu o mare problema ,sunt in proces de partaj si atat la fond cat si la recurs hotararea a ramas aceeasi desi am avut documente justificative si mi-au cerut sa fac expertiza extrajudiciara in vederea rezolvarii cererii de refacere a expertizei la unul din imobile,mentionez ca nu au tinut cont de nici un motiv dovedit faptul ca la momentul divortului avea o relatie de 7 ani si un copil recunoscut si intretinut cu aceasta femeie de 2 ani.Sunt intr-o situatie de neconceput pot ajunge la executare silita si sa raman fara nimic in timp ce el poate primi ambele locuinte fiind-ca eu mai am de platit la banca pana in 2015 si lui ar trebui sa-i dau in jur de 60.000ron lucru imposibil,pentru ca sun un bugetar care castiga 800 ron pe luna.am fost casatoriti 20 ani si am muncit la doua locuinte una cumparata si alta construita si acum fostul sot controlor pe tren ma hartueste cu ajutorul avocatei dansului si ma amenintat continuu ca imi ia tot pentru amanta sa si copilul lor.
s-a nimerit cumatru pentru ca sunt doar 2 persoane si l-au cerut din start ulterior am aflat gradul de rudenie cand a fost solicitat sa efaca experiza a dat un raspus evaziv care a si fost acceptat.
pai ne-au cerut o expertiza extrajudiciara si in momentul cand am prezentat noile documente nu au mai fost de acord cu efectuare noii expertize judiciare lucru care nu are nici o urmare adica am facut o expertiza asa degeaba.
creditul nu l-am preluat eu platesc de la inceput singura doar platesc in continuare ,pentru ca am platit in timpul casatoriei doar 1 an adica 2009 si de atunci platesc singura.
as dori sa intreb daca la recurs as putea sa cer renuntarea la judecata nu la drept si daca am sorti de castig.
Da a dovedit ca a avut o contributie putin mai mare.iar noi nu am putut dovedi pentru ca toti martorii au fost amenintati si si-au schimbat declaratiile ba unii au fost platiti mi-au recunoscut si nu pot dovedi .Fostul meu sot e controlor pe tren si m-a aminintat ca are bani si face ce vrea.
Iar apropo de cei ce m-au ajutat nimeni nu a vrut sa-i asculte niciodata pe motiv ca ne sunt rude.
asta e mori cu dreptatea in mana!
asta e tara in care traim.
aveti dreptate cu avocatul dar ce pot face daca mi-a promis si am incheiat si un contract pentru onorariu ca reusim sa combatem aceste probleme si acum spune ca asta e numai atat s-a putut face?
Rudele de pana la gradul 3 inclusiv, nu pot fi martori in astfel de procese, aici nu v-a fentat nimeni, asa e legea.
Recursul e alt proces, alt onorariu, e alegerea dvs daca veti continua cu acesta sau veti alege altul.
Daca macar ati reusi sa diminuati valoarea casei si tot e bine
dar mai sunt sanse ca la recurs sa fie diminuata valoarea casei ? cum ar trebui sa sune aceasta cerere ca sincer nu stiu ce sa mai fac?
dar daca as pune casa in vanzare s-ar putea opri procedura de executare silita?ca sincer daca mi-ar da cineva pretul acesta nu ar fi nici o problema am cele mai bune intentii sincer as vinde sa-i dau suma respectiva singura problema este cat de realista e situatia.
va rog sa ma credeti nu mai am incredere in nimeni.acum sunt complet dezorientata.
sa inteleg din raspunsul anterior ca as putea renunta la acest proces?si in ce conditii.
nu renuntati la recurs.mergeti mai departe.puneti-va ordine in gandur ivb cu un alt av si mergeti mai departe cu recurs.eu am pierdut la fond si apel si am castigat la recurs.el obtinuse 75 la suta din tot si eu 25.instanta de recurs pana la urma a impartit jumate jumate tot si mie mi-au dat casa in natura.nu renuntati la lupta oricat de greu ar fi .am convingerea ca la recurs veti avea sanse.succes1
Partaj casa
ALINA BAKU
as vrea sa ma sprijiniti cu un sfat intr-o problema, o fosta colega tocmai ce a primit hotararea judecatoreasca in procesul de partaj cu fostul sot. Ea a ... (vezi toată discuția)