avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actul de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actul de propietate

In anul 1958 parinti mei au primit un teren cu suprafata de 687 stanjeni.Pamantul apartine Statului Roman,dar a fost dat spre folosinta vesnica tatalui meu(decedat).
Pe acest pamant este construita o casa compusa din 4 camere baie,bucatarie, si camara cu o suprafata de 107 mp2.Nici tatal meu nu avea titlul de propietate(nu era trecuta la numa).De 2 ani ma lupt sa masor suprafata de pamant si casa.In anul 2011 am angajat un expert topograf pt a-mi efectua masuratorilor imobilului si terenului,dar acest individ s-a folosit de un document fals de unde a rezultat 328 mp2 constructii,in loc de 107 mp2.
Toatea aceste de la scos de la CF Medias jud SB.iar terenul fiin de 800 mp2 in loc de (687 stanjeni).
Ce pot sa fac cu acest dosar extra-judiciar scos de acest topograf, cu suprafete false si cum a-si putea sa-mi trec curtea la nume fara a fi nevoie sa apelez la Instanta,fiin pensionara pe caz de boala cu o pensie de 364 lei.
Daca acest topograf dupa documentele false mai are dreptul sa profeseze meseria si unde a-si putea sa il reclam.
Cu multumiri Florentina... Medias,jud SB
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 22:18, 8 Noiembrie 2012
o plângere penală (în 2 exemplare, le înregistrați și opriți unul pt dvs) la Unitatea de Poliție de care aparțineți în INTERIORUL a 2 luni de când ați luat la cunoștință de acel ”fals” al topometristului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum satesc de 34m cat o autostrada adiSEME adiSEME Buna seara, va rog un sfat legat de o problema cu drum satesc. Detin teren 11.000 mp in intravilan, comuna jud Timis avand pe 3 parti drum (recent ... (vezi toată discuția)
Declaratie de renuntare la succesiune narcisa07 narcisa07 Buna ziua la toata lumea! Si va rog sa ma iertati ca va tormentez cu atatea intrebari, dar nu stiu ce se intampla in viata mea ca ma napadesc necazurile din ... (vezi toată discuția)
(2) imposibilitatea de a-mi apara proprietatea anla2 anla2 Buna ziua, Am mare nevoie de ajutor constand in sfaturi sau chiar mai mult. Problema mea este urmatoarea: Am mostenit un imobil compus din ... (vezi toată discuția)