avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata efectuata dupa expirarea termenului legal de 30 ...
Discuție deschisă în Executare silită

Plata efectuata dupa expirarea termenului legal de 30 de zile de la adjudecare imobil

in urma adjudecarii la licitatie publica a unui imobil , urmeaza sa achit pretul stabilit in procesul verbal de licitatie,dar din motive independente de mine ,pe care le pot demonstra cu acte (neincasare la timp a sumei rezultate din vanzarea altui imobil ,cumparatorul, plateste cu 5 zile intarziere fata de data stabilita in antecontract), intrebarea mea este :
1- exista posibilitatea legala sa platesc cu 5 zile intarziere,cu acordul BEJ,sau al creditorilor ? pentru ca sunt 2,
2 -se mai poate face cerere de plata in rate cu acordul creditorului ce a executat sau a creditorilor, in conditiile in care ultima rata se plateste cu 5 zile intarziere fata de termenul de 30 de zile ?
3- exista oare o posibilitate legala si daca da care ?
Cel mai recent răspuns: stanleyy , utilizator 16:45, 10 Noiembrie 2012
1. da, cu acordul creditorilor
2. da
3. posibilitatea legala este reprezentata de disponibilitatea creditorilor ...ca principiu de drept ...
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare licitatie ContSters257086 ContSters257086 Buna ziua, Am cumparat un imobil in urma unei licitatii acum aprox. 2,5 sapt. si as vrea va rog sa stiu in cat timp trebuie sa-mi elibereze bej actul de ... (vezi toată discuția)
Urgent! Irina S. Irina S. Daca s-a incheiat in proces verbal de licitatie, prin care se constata ca..creditorul a adjudecat in contul pretului..urmand ca in termen de 30 de zile sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans antecontract Ioana555 Ioana555 Imobilul a fost subevaluat si nu pot plati diferenta. Nu am probleme la banca sa nu ma incarez la suma mentionata in antecontract. in In antecontract e ... (vezi toată discuția)