avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decontare combustibil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decontare combustibil

Va rog sa ma ajutati cu o informatie, ca avand pfa nu am contabil.Am contract de comodat pe masina personala din aprilie, iar de atunci am luat bonuri de benzina platind numerar dar si cu card personal pe care le-am trecut in registru la cheltuieli.As dori sa stiu daca se pot deduce si bonurile platite cu card personal, iar daca nu, cum se poate corecta acest lucru?Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2012
cristimdeea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:08, 10 Noiembrie 2012
Se pot deduce si bonurile platite cu cardul personal. Anexati la bon o nota explicativa din care sa reiasa ca nu ati avut cash si, neavand incotro, ati facut plata astfel.
www.avocatnet.ro/content/for...

Va rog sa urmariti si aceasta discutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile - pfa traducãtor sonia1978 sonia1978 Buna ziua! Am inceput demersurile pentru a deveni PFA, am o autorizatie de traducator. Am achizitionat cele doua stamplie (dreptunghiulara + rotunda), ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva florentina spiridon florentina spiridon va rog sa-mi spuneti si mie daca tva din bonurile de carburant se deduce in cazul in care nu exista factura (vezi toată discuția)