Stimata doamna,
Nu credeti ca este mai bine ca mai intai sa luati incheierea de sedinta de la dosar (daca nu a fost ultimul termen) sau sa asteptati sa va fie comunicata sentinta (daca instanta s-a pronuntat) dupa ce se redacteaza si sa ne dati amanunte din considerente si dispozitiv, ca sa va putem raspunde la obiect?
Va garantez ca in urma informatiilor pe care ni le veti dezvalui, vor raspunde atat juristi cat si avocati. In functie de ce scrie in "hartiile" mentionate de mine, putem sti daca a fost incalcat un drept al justitiabilului, ce cale de atac aveti la indemana, etc.
Week-end placut in continuare.
sa va explic in mare,despre ce a fost vorba.am fost condamnata doi ani cu suspendare.despre acea condamnare,nu am ce comenta.apele s-au linistit.apoi,cineva,nu stiu cine,mi-a fabricat un alt dosar,o fapta inchipuita.am colaborat cu anchetatorul,i-am dat toate datele care mi le-a cerut.stiam ca nimic nu lucreaza impotriva mea.eram curata ca lacrima.la dosar nu aveam nimic care sa ma incrimineze.era mai subtire de jumate de cm.casa o pierdusem,familia,la fel.mama batrana pe drumuri,copii,la fel.eu bolnava in ultimul hal.nu m-am prezentat la al doilea termen,care a fost la scurt timp de doua saptamani,nu aveam bani de avocat si m-am trezit cu un spor de o luna.e corect?nu sunt impotriva justitiei,chiar mereu am zis,LEGEA SA FACA DREPTATE.si legea,a facut.m-a nenorocit si pe mine si pe copiii mei,pe viata.nelamurirea mea,este,de ce mi-a dat un spor de o luna,la o fapta care nu am comis-o si de ce m-a condamnat fara drept de aparare