avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnat definitiv - legalitate judecata in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnat definitiv - legalitate judecata in lipsa

as dori sa stiu si eu,daca este legal sa fii judecat in lipsa si fara prezenta avocatului
avocatul,cred ca l-am platit din oficiu.pot sa il dau in judecata?
Daca a fost avocat din oficiu si nu a venit ati primit un alt avocat din oficiu.
nu am primit nici un alt avocat din oficiu.eu cred ca e doar teorie
Stimata doamna,

Nu credeti ca este mai bine ca mai intai sa luati incheierea de sedinta de la dosar (daca nu a fost ultimul termen) sau sa asteptati sa va fie comunicata sentinta (daca instanta s-a pronuntat) dupa ce se redacteaza si sa ne dati amanunte din considerente si dispozitiv, ca sa va putem raspunde la obiect?
Va garantez ca in urma informatiilor pe care ni le veti dezvalui, vor raspunde atat juristi cat si avocati. In functie de ce scrie in "hartiile" mentionate de mine, putem sti daca a fost incalcat un drept al justitiabilului, ce cale de atac aveti la indemana, etc.

Week-end placut in continuare.

sa va explic in mare,despre ce a fost vorba.am fost condamnata doi ani cu suspendare.despre acea condamnare,nu am ce comenta.apele s-au linistit.apoi,cineva,nu stiu cine,mi-a fabricat un alt dosar,o fapta inchipuita.am colaborat cu anchetatorul,i-am dat toate datele care mi le-a cerut.stiam ca nimic nu lucreaza impotriva mea.eram curata ca lacrima.la dosar nu aveam nimic care sa ma incrimineze.era mai subtire de jumate de cm.casa o pierdusem,familia,la fel.mama batrana pe drumuri,copii,la fel.eu bolnava in ultimul hal.nu m-am prezentat la al doilea termen,care a fost la scurt timp de doua saptamani,nu aveam bani de avocat si m-am trezit cu un spor de o luna.e corect?nu sunt impotriva justitiei,chiar mereu am zis,LEGEA SA FACA DREPTATE.si legea,a facut.m-a nenorocit si pe mine si pe copiii mei,pe viata.nelamurirea mea,este,de ce mi-a dat un spor de o luna,la o fapta care nu am comis-o si de ce m-a condamnat fara drept de aparare

Alte discuții în legătură

Condamnare cu executare - contopire cu alta pedeapsa adelam31 adelam31 sotul meu are o pedeapsa de 3 ani de executat pt inselaciune, iar decizia definitiva s-a emis in timp ce era arestat in alt dosar cu o fapta total diferita de ... (vezi toată discuția)
Alcool marcel_r15 marcel_r15 am primit in decembrie 2011 1an si 4luni cu suspendare ptr refuz de probe biologice si accident dar inainte sa imi dea sentita cu 2 luni mau mai prins odata ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis dupa suspendare pentru alcoolemie b_cristi b_cristi Salutare! O intrebare.. Daca cineva este prins conducand fara permis, dupa ce in prealabil acesta a fost suspendat datorita alcoolemiei, care este ... (vezi toată discuția)