avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune morale si materiale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune morale si materiale

Buna ziua! Am fost cu masina la un service si mi-au stricat-o! Au adus un expert autorizat pentru a expertiza motorul! Daca se dovedeste a fi vina lor , ce daune le pot cere in instanta in afara de cele materiale, avand in vedere faptul ca mi-au tinut masina in service 3 saptamani (si cred ca mai dureaza) si nici masina sa mi-o inlocuiasca nu mi-au dat!
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: silviu_mirel , utilizator 13:34, 9 Noiembrie 2012
doar dvs puteti esteima prejudiciul suferit... va puneti de acord cu aparatorul ce il veti alege sa va reprezinte interesele si cu expertul ce deja l ati ales sa va estimeze valoarea prejudiciului material
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa de folosinta ContSters40598 ContSters40598 In urma unui partaj succesoral, (casa si terenul aferent) instanta a atribuit celor doua partilor in litigiu, jumatate din casa si pamantul aferent pentru ... (vezi toată discuția)
Cum demonstram ca masina este avariata total in cazul unui proces care a ajuns la curtea de apel? monique_r25 monique_r25 Buna ziua! Sotul meu a fost implicat intr-un accident rutiere in septembrie 2007. La expertiza s-a demonstrat culpa comuna. Caz in care daunele cerute de noi ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu vatamare corporala grava Nata88 Nata88 Buna ziua, Sotul meu a fost implicat intr-un accident rutier, fiind victima cu fractura de femur si lezarea organelor interne + soc hemoragic, doua ... (vezi toată discuția)