avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma

Buna ziua. Vreau sa infiintez un SRL, sediul vreau sa il fac la casa bunicului, dar el este decedat si nu am facut inca succesiunea. Pot face sediul fara succesiune? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:50, 9 Noiembrie 2012
Nu puteti fara succesiune pentru ca va trebui sa incheiati un contract de comodat/inchiriere pentru acel spatiu si trebuie sa fie cineva care sa-l semneze ca proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu pfa Andr3y89 Andr3y89 Buna ziua. As dori informatii legate de sediul PFA. Doresc sa imi mut sediul PFA in apartamentul in care locuiesc dar momentan apartamentul e pe numele ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sediu - mostenire alextepes alextepes Incerc sa infiintez o societate (SRL) si vreau sa declar ca sediu social casa in care locuiesc. Casa a fost proprietatea comuna a bunicilor mei. - Bunicul ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu social ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua As avea si eu o intrebare Vreau sa infiintez un SRL care isi va desfasura activitatea la sediul social (respectiv locuinta in care stau). ... (vezi toată discuția)