avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am anulat AGA in instanta... cum modific situatia in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am anulat AGA in instanta... cum modific situatia in RECOM?

Situatia mea este urmatoarea:

Sunt asociat intr-un SRL cu inca o persoana, 50%-50%. Initial am fost eu administrator, din 2006, de la infiintarea societatii.

In 2009 a decis el de unul singur,convocand AGA 1(la care nu m-am prezentat pt ca nu m-a convocat legal) la a doua AGA convocata tot de el(la care de asemenea nu m-am prezentat nefiind convocat conform legii) sa ma revoace din functia de administrator si sa se numeasca pe el, a dus procedura pana la capat, a publicat in Monitorul Oficial partea IV....

Am obtinut in instanta la Trib Buc. anularea acelei hotarari AGA “TB constata nulitatea hotararii AGA si a actelor incheiate in baza sa, cu apel” in 2009.

El a facut apel in 2010, la Curtea de Apel Buc, a fost “respins ca nefondat, cu recurs”. Nu s-a mai facut recurs.

La RECOM nu am dus nimic... nu s-a publicat nimic in Monitorul oficial (trebuia?) astfel incat si in momentul de fata apare in RECOM EL ca administrator, in baza hotararii pe care am anulat-o .

Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac pentru a remedia situatia la RECOM,astfel incat sa apar eu ca administrator.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 14:39, 9 Noiembrie 2012
depuneti la RECOM copie legalizata a sentintei.
Ati primit hotararea acasa, a fost ea redactata si ati primit-o? Daca da, mergeti si obtineti stampila cu definitiva si irevocabila.
Apoi la registrul comertului si nu la RECOM(care este un serviciu on-line al registrului cu o parte din datele importante din firme, etc.-destinate publicului)depuneti pe formularul "Depunere si mentionare acte" hotararea spre publicare pe cheltuiala d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare convocator aga dan1979b dan1979b am publicat convocatorul de AGA in Monitorul Oficial cu 32 de zile inainte de data stabilita drept data intalnirii. Ziarul n-a vrut sa imi publice pana nu le-a ... (vezi toată discuția)
Hotarari aga raluca29tim raluca29tim hotararile aga se aplica din momentul adoptarii lor sau din momentul publicarii in Monitorul Oficial ? multumesc (vezi toată discuția)
Societati listate pe bursa ContSters71920 ContSters71920 buna seara, speta suma in genul: societate pe actiuni listata la bursa anunta convocarea unei aga pentru modificarea actului constitutiv. aga se desfasoara, se ... (vezi toată discuția)