Sunt asociat intr-un SRL cu inca o persoana, 50%-50%. Initial am fost eu administrator, din 2006, de la infiintarea societatii.
In 2009 a decis el de unul singur,convocand AGA 1(la care nu m-am prezentat pt ca nu m-a convocat legal) la a doua AGA convocata tot de el(la care de asemenea nu m-am prezentat nefiind convocat conform legii) sa ma revoace din functia de administrator si sa se numeasca pe el, a dus procedura pana la capat, a publicat in Monitorul Oficial partea IV....
Am obtinut in instanta la Trib Buc. anularea acelei hotarari AGA “TB constata nulitatea hotararii AGA si a actelor incheiate in baza sa, cu apel” in 2009.
El a facut apel in 2010, la Curtea de Apel Buc, a fost “respins ca nefondat, cu recurs”. Nu s-a mai facut recurs.
La RECOM nu am dus nimic... nu s-a publicat nimic in Monitorul oficial (trebuia?) astfel incat si in momentul de fata apare in RECOM EL ca administrator, in baza hotararii pe care am anulat-o .
Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac pentru a remedia situatia la RECOM,astfel incat sa apar eu ca administrator.
Ati primit hotararea acasa, a fost ea redactata si ati primit-o? Daca da, mergeti si obtineti stampila cu definitiva si irevocabila.
Apoi la registrul comertului si nu la RECOM(care este un serviciu on-line al registrului cu o parte din datele importante din firme, etc.-destinate publicului)depuneti pe formularul "Depunere si mentionare acte" hotararea spre publicare pe cheltuiala d-voastra.