avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie

am fost citat in calitate de martor la politie , in calitate de martor am dreptul de a nu declara nimic ,pentru ca eu nu stiu nimic in legatura cu a
Cel mai recent răspuns: daniela_gusan , utilizator 14:37, 9 Noiembrie 2012
Declarati doar daca aveti cunostiinta de vreo fapta sau imprejurare care sa fie de natura sa ajute la aflarea adevarului,daca nu aveti, asta declarati.
in calitate de martor aveti dreptul si la un aparator ales sau din oficiu
daniela_gusan a scris:

in calitate de martor aveti dreptul si la un aparator ales sau din oficiu

Mai ales din oficiu sigur are dreptul!Unde ati citit asta?Poate sa-si ia un aparator sa-l tina de mana dar acesta nu poate interveni sub nici o forma in timpul audierii.
corect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal inselaciune Costi1978 Costi1978 Buna ziua , sunt cercetat intr-un dosar de inselaciune si as dori sa intreb : Este normal ca anchetatorii sa imi ia declaratia fara avocat ? Tin sa spun ca nu ... (vezi toată discuția)
Procedura desfasurare urmarire penala ionu roman ionu roman o problema as avea nevoie de a imi fi lamurita> In conditiile in care a inceput urmarirea penala , in cazul acestei etape, stiind ca este nepublica, cand este ... (vezi toată discuția)
Martor cu avocat Titel10 Titel10 Sunt citat ca martor intr-un proces penal (fond); trebuie sa ma duc personal sau pot sa trimit un avocat? (cu alte cuvinte daca se prezinta avocatul sa nu ... (vezi toată discuția)