avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

ce pot sa fac sa cer in instanta ca sotia mea sa plateasca din luna ianuarie pana in luna noiembrie anul acetsa pensia alimentara daca inca nu sa dat o sentinta
Cel mai recent răspuns: laur2013 , utilizator 23:29, 9 Noiembrie 2012
prin sentinta instanta v-a dispune obligarea la plata pensiei de intretinere de la data introducerii actiunii in instanta.
pe intelesul meu nici nu are rost ca pe 15.11.2012 sa solicit asa ceva.....insa eu am facut o plangere la politie impotriva soacrei mele privind marturia mincinoasa si nu stiu daca este bine sa aman judecata sau sa las sa se ia o decizie in acest caz......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala pt.neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am avut un proces pentru abandon de familie(neplata pensiei alimentare de catre fostul meu sot) pentru perioada iunie 2009 pina in mai 2010 . In ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mat69 mat69 fiiul meu in varsta de 21 ani a facut plangere penala la politie pentru neplata pensiei alimentare di 1994 pana martie 2012. In ianuarie acestui an m-a dat in ... (vezi toată discuția)
Declaratii de martor mincinoase flomrco47 flomrco47 Sunt suspect intr-un dosar penal in curs de cercetare. Am studiat dosarul la politie si am constata ca marorii au dat declaratii mincinoase impotriva mea. Ce ... (vezi toată discuția)