Buna ziua.Va rog as avea o problema.Sant chirias la stat din anul 1984.Am facut cerere t cumpararea locuintei.Cu locuinta am trecut prin toate fazele de asteptare sa fie revendicata de eventuali mostenitori nefiind formulata nici o cerere de revendicare in acest sens.Locuinta nefiind intabulata pe statul roman a avut loc proces in tribunal in momentul de fata proprietar fiind primaria.Locuinta fiind din 1875 se degradeaza pe zi ce trece nu are nici un fel de utilitati(apa,canal,gaz) in urma repetatetelor cereri de cumparare nu se dau spre vanzare.Desi am pus la dosar acte din care reiese aderarea la conventia romano-germana din 1952 dar din greseala unor functionari nu s-a intabulat pe statul roman decat mult mai tarziu.In momentul de fata nu sant procese pe rol,proprietar este primaria si totusi nu putem cumpara locuinta.In contactul de inchiriere la rubrica curti/gradini este prevazuta si o suprafata de teren aferent locuintei pentru care ni s-a prevazut impozit invocand legea 571.Ce actiuni putem intreprinde?Ce sanse avem?Cat sa mai asteptam?Va multumesc.Va rog chiar nu stie nimeni?
Ultima modificare: Vineri, 30 Ianuarie 2009 t, utilizator
cazul dvs., din ce spuneti se incadreaza in prevederile L.112/1995. Acum, depinde unde a incadrat primaria acel imobil.
In cazul in care nu este revendicat si dvs. aveti incheiat contract de inchiriere cu primaria, formulati din nou o cerere in care solicitati vanzarea in baza legii enuntate anterior la expirarea contractului de inchiriere; in caz de refuz, va trebui sa va judecati cu primaria.
Buna seara.Va rog o lamurire intr-o problema.Momentan santem chiriasi intr-o casa a Primariei.Intrebarea mea este cine are obligatia de repara fatada acestei ... (vezi toată discuția)