avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detin un imobil (Casa cu curte) de 300 mp cumparat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detin un imobil (Casa cu curte) de 300 mp cumparat in 2019, din ...

Detin un imobil (Casa cu curte) de 300 mp cumparat in 2019, din care 30 mp aferent curtii sunt intabulati pe numele statului roman si pentru care platesc chirie la AFI. Imobilul cumparat de mine in 2019 a facut obiectul Legii 112.
Am cerut restituirea celor 30 mp detinuti de stat invocand Legea 87/2020, dar, nu s-a aprobat, nefiind eu primul proprietar.
Am cerut atunci cumpararea si Primaria nu a aprobat, ma trimite la Decizia 3/2017 a ICCJ.
Apelez la bunavointa dumneavoastra sa ma indrumati ce trebuie facut.
Cu stima,
M. Socol
Cel mai recent răspuns: Socol , utilizator 19:56, 6 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Mergeți cu actele pe care le aveți la un avocat să le vizualizeze și să stabilească dacă ați putea da primăria în judecată pentru cumpărarea celor 30 de mp.!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 87/2020 ely75 ely75 Bună ziua. Mama mea a cumpărat în anul 1997 o casă în baza Legii 112/1995 . Acum un an a depus o cerere la Comisia locală pentru stabilirea dreptului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am achizitionat anul trecut (in august 2020) o casa ... cris.negrescu@gmail.com cris.negrescu@gmail.com Buna ziua, am achizitionat anul trecut (in august 2020) o casa (sunt unicul proprietar) al carei teren aferent curtii este in proprietatea Primariei Mun ... (vezi toată discuția)
Carte funciara teren - apartament cumparat cu legea 112/1995 Alexpunctdinu Alexpunctdinu Buna seara, Am o intrebare: am un apartament pe care l-am cumparat in 2011 de la AFI prin legea 112/1995. I-am facut intabulare si cadastru, iar in ... (vezi toată discuția)