aliss73 a scris:
Am un litigiu de munca care se tot amana si nu inteleg de ce.
Motivatiile tin de pozitia judecatorului, sau judecatorilor care au preluat unul de la altul cazul.
Este vorba despre as drepturi banesti.
Aceasta este motivatia. Firma nu vrea sa va dea banii pe care ii solicitati.
Din partea firmei nu sa prezentat nimeni desi suntem la a 5-a infatisare. Au trimis prin posta intampinarea si atat. Problema cea mai mare este ca la aproximativ 2 ani se schimba firma.
Practica curenta in „tara tuturor posibilitatilor”. Toate neregulile se ingroapa intrun faliment, de care nimeni nu se mai ocupa („morti” economici cine mai dezgroapa). Se ia totul de la inceput „curat curatel” pana „gunoiul trece de streasina”, si iar se ingroapa si iar se ia de la inceput, „curat curatel”.
M-am interesat la fostii colegi si exact asta se intampla acum. Ce pot face in cazul acesta.
In acest caz nu puteti decat sa asistati la procesul de schimbare a imaginii firmei, care face o „spalare” publica de imgine schimbandu-si numele.â
Pot cere completului de judecata urgentarea sentintei?
Puteti cere, dar nu e sigur ca va da ascultare cererii dvs.
In cazul in care firma se inchide sigur nu o sa mai am de unde sa recuperez banii.
Firma va avea sau are un lichidator. Sunt de parere ca singura sansa este sa va adresati lichidatorului.
Cred ca de pozitia lui depinde recuperarea sau pierderea drepturilor banesti pe care le solicitati.