avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caine la bloc, foarte zgomotos
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caine la bloc, foarte zgomotos

BUNA ZIUA TUTUROR!DE CEVA TIMP VECINUL MEU DE DEASUPRA SI-A CUMPARAT UN CAINE,MAI EXACT UN PUI DE AMSTAFF SAU CEVA DE GENUL.OAMENII,ADICA EL SI SOTIA LUI PLEACA DE ACASA LA MUNCA SI LASA CAINELE SINGUR IN CASA.CAINELE BINEINTELES CA LATRA PLANGE DUPA EI,ALEARGA PRIN CASA,ESTE ZOGOMOTOS MAI ALES CA EI AU PARCHET PE JOS,NU AU COVOARE.INTR-UN CUVANT E LARMA MARE MAI ALES CAND VIN VECINII ACASA DE LA MUNCA SI VREAU SA SPUN CA VIN PE LA 5 DIMINEATA,CATELUL SE BUCURA.DAR FACE ZGOMOT ENORM.REUSESTE SA MA TREZEASCA DIN SOMN.UN ALT ASPECT NOI AVEM COPIL MIC DE 1 UN SI 9 LUNI,CARE TREBUIE SA SE ODIHNEASCA.AM INCERCAT SA AJUNG CU EL LA O INTELEGERE DAR OMUL MA TRATEAZA DE SUS ZICE CA NU IL INTERESEAZA CA SA-I FAC RECLAMATIE.CE E DE FACUT?
Cel mai recent răspuns: andrei2013 , utilizator 19:58, 14 Ianuarie 2013
exact ce a zis vecinul... facetii reclamatie pentru tulburarea linistii publice... stapanii raspund de prejudiciile cauzate de animalele lor
TOTUSI AS VREA SA FIE ARMONIE SA NU FIE CEARTA!
cu persoanele care au atitudinea vecinului de sfidare a drepturilor si doleantelor dvs nu cred ca veti avea armonie... ia dati l in judecata si vedeti cum isi schimba atitudinea si va da saru`mana, vecina!
Chiar vecinul a indicat solutia sesizare oficiala la politia animalelor din cadrul sectiei de politie responsabile domiciliului dvs
Si-a cerut scuze in dimineata asta,a zis ca regreta si o sa faca tot posibilul sa numai fie zgomot.Totusi daca i-as face o reclamatie ce ar putea pati omul nostru care azi dimineata credea ca e singur in bloc si eu tre sa stau in picioare ca si-a luat el caine?Care e calea legala?Nu am facut la nimeni reclamatie in viata mea.Va multumesc pt interesul aratat.

Alte discuții în legătură

Caine comunitar in fata blocului cerulsenin cerulsenin Buna ziua, Daca se poate, va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Ce poate face un chirias in cazul in care nu este acord cu catelul din fata blocului, ... (vezi toată discuția)
Caini maidanezi introdusi in scarea blocului vasile_marian vasile_marian Buna ziua! In calitate de Presedinte al Ascociatiei de Proprietari am si eu cateva nelamuriri! Foarte multi vecini sunt nemultumiti ca unii dintre ei ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de cainii vagabonzi care stau in scara blocului? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu cum pot scapa de cainii vagabonzi care stau in scara blocului si care sunt agresivi uneori? Am inteles ca exista legislatie care ii ... (vezi toată discuția)