avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caine la bloc, foarte zgomotos
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caine la bloc, foarte zgomotos

BUNA ZIUA TUTUROR!DE CEVA TIMP VECINUL MEU DE DEASUPRA SI-A CUMPARAT UN CAINE,MAI EXACT UN PUI DE AMSTAFF SAU CEVA DE GENUL.OAMENII,ADICA EL SI SOTIA LUI PLEACA DE ACASA LA MUNCA SI LASA CAINELE SINGUR IN CASA.CAINELE BINEINTELES CA LATRA PLANGE DUPA EI,ALEARGA PRIN CASA,ESTE ZOGOMOTOS MAI ALES CA EI AU PARCHET PE JOS,NU AU COVOARE.INTR-UN CUVANT E LARMA MARE MAI ALES CAND VIN VECINII ACASA DE LA MUNCA SI VREAU SA SPUN CA VIN PE LA 5 DIMINEATA,CATELUL SE BUCURA.DAR FACE ZGOMOT ENORM.REUSESTE SA MA TREZEASCA DIN SOMN.UN ALT ASPECT NOI AVEM COPIL MIC DE 1 UN SI 9 LUNI,CARE TREBUIE SA SE ODIHNEASCA.AM INCERCAT SA AJUNG CU EL LA O INTELEGERE DAR OMUL MA TRATEAZA DE SUS ZICE CA NU IL INTERESEAZA CA SA-I FAC RECLAMATIE.CE E DE FACUT?
Cel mai recent răspuns: andrei2013 , utilizator 19:58, 14 Ianuarie 2013
Buna dimineata, doamna Mihaela. In primul rand, va urez sanatate si sa va traiasca copilul. Incercati, in relatia cu vecinii dumneavoastra sa aveti o discutie amiabila, in una din zilele urmatoare, la o ora care sa vi se para mai potrivita, astfel incat sa le puteti explica mai usor sentimenele dumneavoastra de revolta fata de lipsa lor de intelegere pentru neplacerile pe care le aveti din pricina cainelui. Este adevarat ca aceasta rasa este foarte energica dar si foarte emotionala in acelasi timp, de unde si plansul cand ramane singur si manifestarile de bucurie la inapoierea stapanilor. Dar sunt animale iubitoare si utile. Ganditi-va ca prezenta cainelui in blocul in care locuiti v-ar putea scapa de pericolul hotilor de apartamente. Vecinii dvs ar putea sa faca in asa fel incat aceste momente de re-intalnire , generatoare de galagie sa se produca la ore mai potrivite, sa-si faca timp pentru plimbarea cainelui afara astfel incat acesta sa-si consume energia.etc.
Am inteles!Vreau sa zic ca nu am mers cu gand de cearta la vecinii in cauza.Dar pur si smplu numai suportam zgomotul.Cu privire la aspectul ca prezenta cainelui ar putea pastra hotii stati linistit.De cand m-am mutat in bloc cu vecinul am avut numai probleme.Omul e cu nasul pe sus mai exact.De data asta treaca dar daca se mai intampla eu ma gandesc la copilul meu in primul rand.Intelege-ti?
pana la urma daca vreau sa-l reclam sau sa-l dau in judecata pe vecinul in cauza care e calea legala?linistea copilului meu si bunastarea lui este mai mult ca orice pe lume pt mine.
Pentru indepartarea cainilor folositi otet sau amoniac. Functioneaza garantat dar trebuie sa fiti perseverenti.
Un bidon de 5L de otet costa 7 lei in supermarket. Irita cainii.
Succes!

[Editat - atentie la limbaj, multumesc]
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2013
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine comunitar in fata blocului cerulsenin cerulsenin Buna ziua, Daca se poate, va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Ce poate face un chirias in cazul in care nu este acord cu catelul din fata blocului, ... (vezi toată discuția)
Caini maidanezi introdusi in scarea blocului vasile_marian vasile_marian Buna ziua! In calitate de Presedinte al Ascociatiei de Proprietari am si eu cateva nelamuriri! Foarte multi vecini sunt nemultumiti ca unii dintre ei ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de cainii vagabonzi care stau in scara blocului? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu cum pot scapa de cainii vagabonzi care stau in scara blocului si care sunt agresivi uneori? Am inteles ca exista legislatie care ii ... (vezi toată discuția)