avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Taxe notar/avocat pentru autentificare statut
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Taxe notar/avocat pentru autentificare statut

Buna ziua,

Daca imi poate spune cineva care sunt costurile la un notar sau avocat pentru autentificare statut si act consitutiv pentru o asociatie club sportiv

Voi aprecia raspunsurile dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:29, 10 Noiembrie 2012
Din cate stiu eu la asociatii actele cnstitutive trebuie sa fie in forma autentica(adica notar) si nu dare de data certa(adica avocat).....Mergeti la un notar si intrebati!
ORDONANTA nr. 26 din 30 ianuarie 2000 actualizata
ART. 6
(1) În vederea dobândirii personalităţii juridice, membrii asociaţi încheie actul constitutiv şi statutul asociaţiei, în forma autentică sau atestată de avocat.

In privinta costurilor in mod sigur ele difera de la cabinet la cabinet, e bine sa intrebati in mai multe locuri inainte sa alegeti pe cineva.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintarea asociatiilor fatafanta fatafanta Buna .Ma poate lamuri si pe mine cineva cu o neintelegere?Actele depuse pentru inscrierea in registrul asociatiilor trebuiesc autentificate la notar?Multumesc ... (vezi toată discuția)
E necesar sa ne reprezinte obligatoriu un avocat? adria_bd adria_bd Buna ziua, Drim sa infiintam un ONG. Am redactat statutul si actul constitutiv sub indrumarea unui avocat. Din pacate, avocatul nu mai este disponibil si nici ... (vezi toată discuția)
Autentificare sau atestare(data certa) minu minu Vreau sa infiintez un ONG. Printr-un proces verbal si prin actul constitutiv sunt imputernicit sa indeplinesc formalitatile pentru infiintare ONG. Actul ... (vezi toată discuția)