avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate neplatite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate neplatite

buna ziua numele meu este Alexandru si am si eu o problema cu banca.
am luat un credit de nevoi personale in valoare de 5000 euro,totul a mers bine am platit ratele la timp (poate cu o intarziere de 3sau 4 zile) cam 1 an de zile. De trei luni de cand nu mai lucrez nu am mai avut posibilitatea sa platesc creditul. Banca ma suna aproape zilnic si imi spune ca da dosarul mai departe la executor care va veni sa ma execute la bunurile mobile sau imobile. Eu le zic ca nu am mai putut sa platesc rata dar voi plati toate ratele plus dobanzile in cel mai scurt timp posibil . mentionez ca nu am nimic pe numele meu si locuiesc cu mama in apartamentul ramas de la tata care a murit . apartamentul era pe numele tatalui meu , am facut succesiunea dar nu si alta intabulare. Se poate sa puna sechestru pe apartament, sau pe altceva din casa? Sau ce se poate intampla daca nupot in continuare sa platesc ratele cateva luni . va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ducubusitia , utilizator 09:42, 2 Februarie 2009
Buna ziua!
sa inteleg ca ati dezbatut succesiune de pe urma tatalui si dvs ati acceptat cota parte ce va revenea din aceasta succesiune, in acest sens existand un CM.
daca raspunsul este afirmativ, insemna ca dvs ati dobandit o cota parte de 3/4 din intreaga masa succesorala, inclusiv din apartament care intra in compunerea acestei mase.
nu are importanta ca imobilul este intabulat sau, executorii bancari pot trece la executare silita asupra cote partice va revine din acest imobil sau asupra altor bunuri.
am inteles mulutmesc dar mai am o intrebare,cum pot sa puna sechestru pe3/4 din apartament?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu creditul unei persoane decedate? n_aly_e n_aly_e Buna ziua, Tatal meu avea un credit de nevoi personale fara ipoteca in derulare, contractat anul trecut, fara coplatitor sau girant. La data respectiva, banca ... (vezi toată discuția)
Sechestru casa ivanov teodora ivanov teodora Va rog din suflet sa imi dati un raspuns am un credit restant de 3500 euro si am fost anuntata ca maine vine executorul sa puna sechestru pe casa. Casa in urma ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme terezbarbu terezbarbu Buna ziua, Mama mea a decedat dupa 5 luni ce a fost diagnosticata cu cancer ultimul stadiu. In aceste luni noi am intretinu-o ( pensia ei abia acoperea ... (vezi toată discuția)