avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tabloul electric din casa scarii.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tabloul electric din casa scarii.

Buna seara. Va rog sa-mi spuneti sub administrarea cui intra tabloul de sigurante si telefonie din casa scarii blocului. Noi ,asociatia, daca suntem de comun acord, putem sa inlocuim vechile sigurante cu sigurante automate,sau acest lucru trebuie sa-l faca societatea de distribuire a energiei electrice. Tabloul nostru de sigurante are 38 de ani de functionare fara nici o inlocuire a vreunei componente vechi cu una noua. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tiberiu8mai , utilizator 20:10, 15 Noiembrie 2012
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil tablou electric - scara blocului mishumishu mishumishu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati sa lamuresc urmatorul aspect: Tabloul electric de pe scara blocului este neasigurat si oricine poate umpla la sigurante. ... (vezi toată discuția)
Furt si distrugere: din tabloul electric general de pe palier ... mitabiciclista mitabiciclista Furt si distrugere: din tabloul electric general de pe palier s-au furat sigurantele pentru apartamentul meu.Gasit frigiderul dezghetat,apa pe jos,mancare ... (vezi toată discuția)
Tablou electric care instalez eu. mgomez mgomez Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc. Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)