avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale amenzi contraventionale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

amenzi contraventionale

Care este temeiul legal prin care se poate respinge eliberarea unei adeverinte de la primarie ,pe motiv ca fiul meu are o amenda contraventionala.Din cate stiu amenziile sunt personale si nu se pot imputa in sarcina oricarui alt membru al familiei.
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 13:21, 12 Noiembrie 2012
Nu exista temei legal, este abuz. Dvs tb sa solicitati adevarinta in scris, cereti-le sa va dea raspunsul conform legii cu articolele mentionate, nu ii lasati asa, mergeti la sef.serviciu si la director. Amenda este la rolul fiului debitata, este strict problema lui, pe el trebuie sa il notifice, nu pe dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi contraventionale Cazan Florin Cazan Florin Daca titularul de rol este poate fi obligat de Primarie sa plateasca o amenda contraventionala data in debit si care este pe numele unui membru de famie? (vezi toată discuția)
Amenzile sotilor adinamiia adinamiia sotul are amenzi ...este obligata sotia swa i le plateasca? este o piedica in rezolvarea problemelor acesteia din cauza amenzilor sotului? (vezi toată discuția)
E legala conditionarea platii impozitului pe locuinta, cu plata unei amenzi abuzive, fara temei ? ContSters466470 ContSters466470 Mă confrunt în situația în care s-a emis o amendă pe numele tatălui meu,in ianuarie 2018,in mod abuziv si fara dovezi. În momentul în care, tatăl meu ... (vezi toată discuția)