avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... amenzile sotilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

amenzile sotilor

sotul are amenzi ...este obligata sotia swa i le plateasca? este o piedica in rezolvarea problemelor acesteia din cauza amenzilor sotului?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:53, 22 Mai 2010
Nu, in principiu orice amenda este aplicata pentru o fapta personala, astfel ca plata acesteia incumba strict persoanei respective,dar situatiile sunt diverse.Reveniti cu detalii.
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
am camparat o casa si am facut o cerere pentru extindere....am depus toate actele necesare pentru eliberarea autorizatiei de constructie pe numele meu, nu e pe numele sotului
o functionara din primaria locala arefuzat sa imi primeasca taxa pt eliberarea aacesteia pe motivul ca sotul meu are niste amenzi de circulatie.....
aceasta ma obliga sa i le platesc motivand ca nu imi primeste suma soi ca sunt obligat asa platesc amenzile sotului....
vreau sa stiu ce spune legea in acest sens ...........
o fapta savarsita de o persoana se plateste de alta persoana?
va multumesc anticipat
incearca si ei sa recupereze din debite cum pot. desi se practica, e un abuz
Eu nu cred ca este vorba ca dvs. sa platiti pentru fapta sotului ci pur si simplu sa fie achitate acele creante ...fapta pentru care a primit amenda nu este pusa pe seama dvs. insa asa se intampla..cei de la taxe si impozite nu ne primesc si nu ne elibereaza documentele de care avem nevoie daca vreun membru al familiei figureaza cu amenzi neachitate.
Sunt obligati sa elibereze documente chiar daca exista o amenda pe numele sotului.
Mergeti cu o cerere scrisa pe care sa o depuneti cu nr de inregistrare.
Mergeti si la conducere.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am facut plangere penala pentru abandon familie lery lery de obicei se solutioneaza sau nu ????luna viitoare este un an de cand nu am primit pensia alimentara,am facut plangere penala dar sunt curioasa cum ... (vezi toată discuția)
Sanctiune administrativa pentru evaziune fiscala ioana_grad ioana_grad Buna ziua vin si eu cu o ff mare rugaminte si in speranta ca ma va ajuta cineva cat mai urgent. Am scos un cazier judiciar in data de 02.12.2008, care era ... (vezi toată discuția)
Prescriere drept de eliberare acte sce76 sce76 Care este termenul limita pentru a actiona in judecata universitatea pentru eliberarea actelor de studii(diploma de licenta)? (vezi toată discuția)