avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de prima inmatriculare

buna ziua , as dori sa intreb daca socrul meu care este handicapat gradul1 cu insotitor beneficiaza de scutire sau reducere de taxe inscriere , mediu..... la achizitionarea unui automobil , sau daca beneficiaza de vreo facilitate ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 23:33, 13 Noiembrie 2012
Intrati va rog pe acest link si veti gasi toate informatile cerute.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handicap gr 1 cu insotitor pet65 pet65 buna ziua , socrul meu este handicapat gr.1 cu insotitor as dori sa intreb daca achizitioneaza un automobil pe numele sau la inscriere beneficiaza de scutire ... (vezi toată discuția)
Taxa auto persoane cu handicap grad 2 accentuat turotiadrian turotiadrian Bună ziua! Ma numesc Turoti Adrian sunt din județul Prahova am pensie de handicap gradul 2 accentuat permanent si as dori sa îmi cumpăr o masină second ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil major handicap cata7219 cata7219 pentru un copil major (19 ani) cu handicap grav psihic tatal este obligat sa mai plateasca pensie alimentara si dupa implinirea varstei de 18 ani in cazul in ... (vezi toată discuția)