avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Frauda pe internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Frauda pe internet

Buna ziua,

A fost comandat un cont pentru un joc pentru internet. Respecftivul cont costa aproximativ 900 de euro. A fost facut transferul bancar, iar contul nu a fost primit. Ulterior exista informatia ca administratorul respectivului site pacaleste oamenii pe aceasta cale inca din 2008. Oare ce ar trebui facut in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Focia , Avocat 14:35, 12 Noiembrie 2012
Adresativa cat mai repede autoritatilor. Faceti o plangere penala pentru inselaciune si indicati datele de contact(site, nr telefon, cont bancar etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelăciune online-achiziție bunuri site din străinătate. visancatalin visancatalin Am găsit un site cu piese auto din UK care avea produsele de care eu eram interesat. Comand produsele și încerc să plătesc cu cardul prin de PayPal, numai ... (vezi toată discuția)
Teapa okazii dubstep dubstep Buna ziua ! Daca a-m dat \"teapa\" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si/sau frauda informatica? tavitavi9323 tavitavi9323 Buna ziua! In urma cu circa o luna am comandat prin intermediul site-ului olx.ro un telefon mobil ce era afisat ca fiind de vanzare, de la un anume ... (vezi toată discuția)