avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... VANZARE CU ACORDAREA UNUI PREMIU
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

VANZARE CU ACORDAREA UNUI PREMIU

Daca santeti amabil/a si stiti,normal;va dau un exemplu, nu este un joc de noroc ;
1) UN COMERCIANT VINDE UN PRODUS (TRICOU) LA 400,00 RON, SPECIFICAND cumparatorului CA PRODUSUL pe CARE IL CUMPARA (IN ACELASI TIMP DANDUISE UN CUPON PE CARE VA SCRIE DATELE SALE,O PARTE RAMAND LA EL O PARTE LA COMERCIANT)PARTICIPA LA EXTRAGEREA UNUI PREMIU IN VALOARE 200.000,00RON CU SPECIFICATIA CA EXTRAGEREA VA AVEA LOC PUBLIC, DUPA VANZAREA STOCULUI DE ACEL ARTICOL(TRICOURI ex.).EXTRAGERE CU UN REGULAMENT SI PREMIUL DEPUS LA NOTAR ,
2) DACA ESTE POSIBIL ACEST TIP DE TOMBOLA(SA-I ZICEM) CUM SI CAT SE CALCULEAZA IMPOZITUL? COMERCIANTUL A ANCASAT 400.000RON, DIN CARE CHELTUIELI A AVUT: NOTAR,PUBLICITATE SI PREMIU 300.000RON.
3)DACA POATE FI PUS CA PREMIU UN BUN PARTICULAR PE NUMELE PROPRITARULUI FIRMEI , ACEST BUN(premiu) NU DETINE FACTURA DE CUMPARARE PT SCADEREA SA DIN IMPOZIT.
FOLOSESC ACEST FORUM PT CA NU SANT IN ROMANIA,SI PRIN TELEFON NU PREa am INTELES SI NICI LAMURIT BINE CU PERSOANELE CARE AM DISCUTAT.
VA MULTUMESC,ANTICIPAT PT RASPUNS!
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Ianuarie 2009
clclcl, utilizator
Cel mai recent răspuns: clclcl , utilizator 10:27, 31 Ianuarie 2009
Rugati pe cineva care stie romaneste sa va scrie mesajul pt.ca, sincer, eu nu am inteles nimic!!!:sorry:
Buna ziua,
Imi pare rau, destul de incult scris mesajul,aveti dreptate.Nici Eu care l-am scris nu am reusit sa-nteleg ce vroia sa zica.
Oricum sant roman,nu dau vina ca sant plecat de 20ani,dar nu am fost niciodata prea bun la limba si literatura romana (cum se chema odata la scoala);l-am modificat cat am reusit, dupa capacitatea mintii mele si sper sa se-nteleaga acum.
Va multumesc oricum pt timpul acordat de al citi si raspunde!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tombola-conditii de organizare clclcl clclcl Buna ziua, cine ma poate ajuta in privinta vanzari unui bun prin metoda tombola/tragere la sort, care sant conditiile si daca se poate face de catre o persona ... (vezi toată discuția)
Probleme la retur AlexOprea20 AlexOprea20 Buna seara, numele meu este Alexandru Oprea, iar in urma cu 1 zi, am cumparat fizic un articol vestimentar de la Lee Cooper din Plaza Romania (Bucuresti). ... (vezi toată discuția)
Donatie din crowdfunding clarax clarax Nu stiu cate persoane cunosc conceptul de Crowdfunding, dar pe scurt: eu propun un proiect cu tricouri deosebite, persoane fizice doneaza bani pentru ca eu sa ... (vezi toată discuția)