avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum sa imi recuperez pasaportul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum sa imi recuperez pasaportul?

Buna seara.Am trecut printr-un proces penal foarte greu de aderare la un grup infractional organizat si contrabanda cu tigari.Am luat pedeapsa de 2 ani si jumate cu suspendare sub supraveghere pe timp de 5 ani jumate.Ultima instanta a fost Inalta Curte.Am stat 2 luni de zile in arest preventiv si cand am fost eliberet provizoriu sub control judiciar mi sa spus sa predau pasaportul la organele abilitate.Lucru pe care l-am si facut inca din 04.2011.
CUM POT SA REINTRU IN POSESIA PASAPORTULUI?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 21:02, 12 Noiembrie 2012
depuneți o Cerere la respectivele organe, dacă nu-l au, vi se va răspunde și indica locul unde se află.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in considerare a executarii in arest preventiv eua1990 eua1990 Buna ziua! Am si eu o foarte mare nelamurire, sotul meu a fost condamnat la 4 ani cu executare intr`un caz de aderare la un grup infractional, el a recunoscut ... (vezi toată discuția)
Am fost atrasa intr-un grup infractional, sunt minora ! AnaMaria1108 AnaMaria1108 Buna ziua , Prietenul meu a fost arestat pentru mai multe fapte printre care coordonarea unui grup infractional iar eu sunt aderata la grup , intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Suspendare pentru furt? dtls dtls Buna ziua,as dori si eu sa stiu daca unei persoane acuzate de furt sau complicitate la furt si luare de mita i se poate da o sentinta cu suspendare? Recursul ... (vezi toată discuția)