avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Luarea in considerare a executarii in arest preventiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Luarea in considerare a executarii in arest preventiv

Buna ziua! Am si eu o foarte mare nelamurire, sotul meu a fost condamnat la 4 ani cu executare intr`un caz de aderare la un grup infractional, el a recunoscut si in timp ce era cercetat a stat 8 luni jumatte pe arest si a lucrat in tot acest timp,as vrea sa va intreb daca i se ia in considerare, dupa ce a iesit el a lucrat si afara tot timpul, nu are nici cazier sau ma rog, nu avea.Exista posibilitatea sa iasa mai devreme? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: eua1990 , utilizator 14:16, 18 Ianuarie 2015
Perioada executata in arest preventiv se scade din pedeapsa finala.
Bun si daca el a fost sub control judiciar..mergea o data pe saptamana sa semneze la politie, se adauga si asta la scadere?
Perioada de control judiciar nu se scade din pedeapsa inchisorii.
Multumesc !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost atrasa intr-un grup infractional, sunt minora ! AnaMaria1108 AnaMaria1108 Buna ziua , Prietenul meu a fost arestat pentru mai multe fapte printre care coordonarea unui grup infractional iar eu sunt aderata la grup , intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Perioada arestului la domiciliu sau a controlului judiciar nu se scade din pedeapsa? Adelina Ioana Adelina Ioana \"Contopeşte pedepsele din prezenta cauză şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea a închisorii de 1 an şi 4 luni la care adaugă o treime din ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa recidivist Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am si eu o intrebare: Daca o persoana este recidivista si a fost arestat la aproximativ 2 ani de la eliberarea conditionata , in cazul care decizia ... (vezi toată discuția)