avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda administrativa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda administrativa

Daca am primit o amenda administrativa +cheltuieli judiciare dar am fost scoasa de sub incidenta penala , mentionez ca nu am propietati de executat silit ce se poate intampla daca nu platesc ? Se poate transforma in zile de inchisoare sau zile de munca in folosul comunitatii ?. As vrea daca se poate un raspuns avizat . Multumesc
Cel mai recent răspuns: kisso , utilizator 20:59, 13 Noiembrie 2012
Dar ati plati amenda administrativa in rate?
Aceasta este intrebarea.
Nu am platit nimic pana acum , e foarte recenta aceasta amenda , ma intereseaza care sunt urmarile daca nu o platesc. Multumesc
Intr-un an se prescrie amenda., dar cheltuielile niciodata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura cu ordonantele parchetului nutzy nutzy Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un sfat caci sunt intr-o mare ceata. am o ordonanta a parchetului de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara daliamih daliamih Buna seara.Sotul meu a primit o amenda judiciara,in 15 decembrie 2009.Va rog sa-mi spuneti,daca se prescrie si cand.Anul trecut in vara, inca nu aparea ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa floreaflorea floreaflorea buna ziua as avea si eu o intrebare...in urma cu 2 ani am condus masina ( proprietate personala ) fara a poseda permis de conducere ...am fost oprit de ... (vezi toată discuția)