avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru

buna ziua. am inregistrat un punct de lucru (sediu secundar) la registrul comertului. acum intrebarea mea este unde il declar. la administratia financiara a sectorului pe raza caruia am punctul de lucru sau la cel de unde am sediu social? mentionez ca am un singur angajat. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:00, 13 Noiembrie 2012
Dupa deschiderea punctului de lucru (adica dupa ce au fost eliberate documentele referitoare la acest lucru de catre Registrul Comertului), punctul de lucru trebuie declarat la Administratia Financiara in raza careia va aflati cu sediul social al societatii. Aceasta se va face in termen de 30 de zile.
In situatia in care veti avea peste 5 angajati veti declara punctul de lucru si la organul fiscal in a carei raza teritoriala de competenta se afla punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru anairam_unid anairam_unid Buna seara , Am o firma care are doar sediu social fara punct de lucru ,acum si-a inchiriat spatiu si nu stiu ce trebuie sa fac ca sa declar acest punct de ... (vezi toată discuția)
Procedura de infiintare punct de lucru a unui srl cu sediul in strainatate Irinace Irinace Am rugamintea daca poate cineva sa imi lamureasca urmatoarea problema: o companie cu sediul social in strainatate are infiintata o sucursala in Bucuresti si ... (vezi toată discuția)
Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)