avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Personalitate juridica la I. I.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Personalitate juridica la I. I.

In ce conditii o Intreprindere Individuala dobandeste personalitate juridica?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:08, 13 Noiembrie 2012
Prin inregistrarea constituirii PFA in registrul comertului, prin incheierea delegatului de la registru si prin eliberarea certificatului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare si sanctionare contraventie i.i. dan_co dan_co Buna ziua. In cazul in care se intocmeste un proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor constatate cu prilejul executarii unui control la o ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)
Ca intrepeindere individuala pot opta pentru imp. 3% ? artyxxl artyxxl Buna ziua, Problema mea e ca astazi am fost la anaf, sa (re)trec pe impozitul de 3 % , la care mi s-a raspuns ca nu sunt persoana juridica si ca nu pot adera ... (vezi toată discuția)