avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare de nume
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare de nume

buna ziua am si eu o rugaminte sa ma ajutati intr-o chestiune. In fapt am divortat in anul 2009, printr-o declaratie notariala data de subsemnatul mi-am dat acordul ca fost sotie sa imi poarte numele, lucru certificat si de instanta de judecata. Se mai poate face ceva ca fosta mea sotie sa revina la numele de domnisoara acuma dupa 3 ani de la divort. mentionez ca as avea motive ?

Va multumesc anticipat
cu respect Ursan Sorin

Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:38, 13 Noiembrie 2012
Nu conteaza motivele de acum, conteaza ca atunci cand ati avut ocazia sa va opuneti nu ati facut-o.
Nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb nume dupa divort si unul din soti decedat nadejdailea nadejdailea Buna ziua, casatorita in romania si dupa 16 ani ne-am divortat in Spania, el a decedat dupa 2 luni de la divort. Nu am specificat schimbarea numelui si pactul ... (vezi toată discuția)
Schimbare prenume mirelaelena mirelaelena Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu o sugestie in ceea ce priveste motivarea unei cereri de schimbare prenume si eventual unde as putea gasi un model ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitati ContSters106474 ContSters106474 Buna ziua...Am trait in concubinaj timp de 14 ani fara ca aceasta sa fie divortata. In acest timp a rezultat un copil care acum are 8 ani iar concubina mea a ... (vezi toată discuția)