avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa construita fara autorizatie de construire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa construita fara autorizatie de construire

care este procedura de intrare in legalitate pt. o casa construita in 2003 fara autorizatie de construire? Mentionez ca detin proiect pt. aceasta.
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 20:23, 18 Noiembrie 2012
In principiu cele pe cale administrativa, certificat urbanism, autorizatie construire, trecerea pe rolul fiscal, cadastru si inscrierea in cartea funciara.
Daca intampinati greutati la primarie puteti ajunge la o actiune in instanta pe accesiune imobiliara, dar depinde de mai multe cauze.
multumesc mult, dar as dori sa/mi enumerati cateva cauze pt. actiunea in instanta pe accesiune imobiliara.
Modul de dobandire al terenului, ce anume a fost construit, daca ati modificat in tot vechiul imobil, daca ati avut cadastru la data cumpararii si inscrierea in cartea funciara, etc. In general se pot cauta modalitati de rezolvare pe ambele proceduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie oanacris oanacris am construit o casa acum 10 ani am cadastru am avut si cerere pt eliberare de autorizatie de constructie dar timpul a trecut si nu am facut nimik acum 5 ... (vezi toată discuția)
Intabulare cladire Oana  Tudor Oana Tudor Am o problema si nu reusesc sa ii gasesc soluţia. Societatea a cumparat de la alta societate o magazie (nu si terenul aferent). Această tranzacţie ca sa ii ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie ladaru ladaru cum se poate intabula o constructie construita acum vreo 40 de ani fara autorizatie de construire, exista ceva lege care sa specifice ca o constructie care are ... (vezi toată discuția)