avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire concediu de maternitate

Buna Ziua,

IN data de 22 august trebuia sa ma intorc la locul de munca, dar in 24 august am nascult cel de al doilea baiat.
Am fost nevoita sa iau cele 126 de zile de concediu din data de 22 august.
Iar eu vin cu o mica intrebare, cum se va calcula cele 12 salarii inainte de intratrea in indemnizatie la finalizarea celor 126 de zile?
Sper sa intelegeti ce vreau sa spun:">
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:51, 14 Noiembrie 2012
am uitat sa mentionez: cum se calculeaza plta celor 126 de zile? daca eu intru din maternitate?
1. Indemnizatia pentru CCC2 se calculeaza 85% din media veniturilor nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.

2. In cele 12 luni intra luni in care ati fost in CCC1 si luni in care ati fost in concediu de maternitate, fiecare cu indemnizatia aferenta.

3. Indemnizatia pentru concediul de maternitate (cele 126 de zile) se calculeaza 85% avand la baza veniturile din indemnizatia de CCC1 pe cele 6 luni anterioare intrarii in conecdiu de maternitate.
Pentru cele 126 de zile mi s-a calcuat 85% din indemnizatia pe care o primeam cu primul, este k?
Asta v-am spus si eu in raspunsul meu anterior la pct.3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata indemnizatie bebe 2 byanca1984ro byanca1984ro Buna ziua. In iunie 2014 am nascut bebe 1, in mai trebuie sa ma intorc la munca din CCC 1 dar atunci voi fi insarcinta in 7 luni, urmand sa nasc in august bebe ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil pentru cel de-al 2-lea copil? liliana_mihaela liliana_mihaela Buna ziua, as dori sa intreb daca in momentul in care bebelul meu face 1 an si 11 luni eu sunt insarcinata in 6 luni, pot sa primesc indemnizatie pentru cel ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului de crestere copil Cristina_Alex Cristina_Alex Daca actualul concediu de crestere copil se termina pe 13 decembrie (atunci ar trebui sa ma intorc la munca) si urmeaza sa nasc al doilea copil pe 30 ianuarie, ... (vezi toată discuția)