avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata la timp a facturii telefoniei mobile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata la timp a facturii telefoniei mobile

Va deranjez cu o intrebare, eu am un contract cu o firma de telef mobila de 1 an si 10 luni, contract incheiat pe 2 ani.

Am 2 telefoane la aceasta retea, din luna iulie nu am platit avand un sold de vreo 2 milioana 800.
eu sunt in strainatate, cartelele sunt la mama mea, dar eu din luna iulie nu le am folosit, nimeni nu a sunat de pe acele cartele, acum mi s a transmis ca e un sold de 7 milioane. Cum se poate asa ceva de vreme ce nimeni nu a vorbit. Or fi penalitati de intarziere?

Eu oricum vroiam sa le inchid de vreme ce nu sunt in tara.
Va rog se poate plati in rate si suspendarea telef pana la intreruperea contractului?
Sau trebuie achitat tot soldul si apoi se opereaza intreruperea contractului?

Va rog din suflet sa imi spuneti daca exista si alte variante ca sa nu mai creasca datoria ptr ca eu nu beneficiez de acest serviciu si nimeni nu beneficiaza din iulie incoace.
Mama are procura ptr inchiderea contractului
Va multumesc si astept urgent un raspuns.

[Editat - va rog nu mai scrieti cu majuscule, contravine Regulamentului de postare. Multumesc]
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2012
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Sunt insarcinata si in concediu medical. pot intra din concediu medical in concediu de odihna? LAURADUMA LAURADUMA Am si eu o nelamurire si va rog frumos sa ma ajutati. Sunt angajat la o scoala generala din luna septembrie a anului 2011. In luna ianuarie 2012 am intrat in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecatã pe cale separatã ssosso ssosso buna seara se mai pot cere cheltuieli de judecata dupa o sentinta definitiva dc am fost obligat sa platesc doar unuia dintre parati si acuma dupa 4 luni de la ... (vezi toată discuția)
Asigurare credit bancar dorana dorana am 2 credite la banca,amandoua aveau asigurare.la un credit mam trezit ca de 2 luni nu mai platesc asigurare.intrebari: 1.poate intrerupe banca ... (vezi toată discuția)