avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt insarcinata si in concediu medical. Pot intra din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt insarcinata si in concediu medical. Pot intra din concediu medical in concediu de odihna?

Am si eu o nelamurire si va rog frumos sa ma ajutati. Sunt angajat la o scoala generala din luna septembrie a anului 2011. In luna ianuarie 2012 am intrat in concediu medical deoarece sunt insarcinata. Pe 22 iunie se termina cursurile scolare. Intrebarea mea este: se poate intrerupe concediul medical si sa intru in concediu de odihna?

[Mesaj editat - Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, contravine regulamentului de postare in forum]
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:35, 15 Mai 2012
1. - Nu se poate intrerupe concediul medical pentru a intra in CO.
- Numai CO se intrerupe daca intrati in concediu medical.

2. Dar puiteti renunta la concediul medical pentru a intra in CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul prenatal ameliapintea72 ameliapintea72 Am intrat in cadrul muncii din septembrie 2012 si fiind insarcinata as avea dreptul sa intru in concediul prenatal incepand cu 1 februarie 2013 (adica cu 63 ... (vezi toată discuția)
Pot intra in ccc dupa postanal urmat de concediu de odihna? moniquesro moniquesro Buna ziua, sunt insarcinata si lucrez in invatamant, trebuie sa nasc in luna martie 2011, dar as prefera sa nu imi suspend contractul de munca pana la 1 ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna mitrache_v mitrache_v Buna ziua! am si eu urmatoarea situatie. daca incepand cu luna septembrie o sa mi se desfaca contractul individual de munca, de cate zile de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)