avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ASIGURARE CREDIT BANCAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ASIGURARE CREDIT BANCAR

am 2 credite la banca,amandoua aveau asigurare.la un credit mam trezit ca de 2 luni nu mai platesc asigurare.intrebari:
1.poate intrerupe banca asigurarea?
2.firma la care lucrez este in insolventa,daca se inchide firma si nu o sa mai am venit o sa conteze asigurarile

nu mai scrieti cu majuscule
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Neplata la timp a facturii telefoniei mobile banualex banualex Va deranjez cu o intrebare, eu am un contract cu o firma de telef mobila de 1 an si 10 luni, contract incheiat pe 2 ani. Am 2 telefoane la aceasta retea, din ... (vezi toată discuția)
Executare silita alina260 alina260 Buna seara! Acuma 7 ani am facut o banca pe care nu am achitat decat vreo cateva rate. Acu 2 luni am fost cautata de cei de la firma de recuperare. As dori ce ... (vezi toată discuția)
Executare silita romeo_sms romeo_sms buna ziua, mama a facut un credit in data de 28.02.2006 un credit de nevoi personale cu rate lunare pe 5 ani.am inteles ca in ziua de azi contractele de nevoi ... (vezi toată discuția)