avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme locatari, uscatorie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme locatari, uscatorie

Buna! Rog pe cineva sa imi dea niste sfaturi in legatura cu rezolvarea urmatoarei probleme, Locuiesc la etajul 4 unde se afla si o uscatorie. Uscatoria este folosita de 2 apartamente de la etajul 4 si de 2 de la 3, eu nu o folosesc. ok. Problema e ca in ciuda rugamintelor mele si a afiselor lipite, o anumita persoana insista sa lase usa deschisa sub pretextul ca "hainele trebuie sa se usuce". Am insistat cu extrem de multa rabdare si cu un ton demn de un psiholog, sa se inchida acea usa pe perioada de iarna, deoarece ma afecteaza direct frigul din scara, peretele bucatariei care este pe partea scarii fiind tot timpul transpirat favorizand aparitia egrasiei. Dupa ce am explicat de 4 ori aceasta problema (am mers la totate cele 4 apartamente cu toate ca stiu cine insista cu usa) si crezand ca, pff sunt un extrem de bun narator si cu o putere de convingere iesita din comun, si dupa zambetele si expresia mimica a vecinilor, am dormit in sfarsit linistit, satisafacut de reusita. A 2-a zi surpriza.....usa larg deschisa plin de rufe(trebuie sa le fi intins la prima ora) in scara temperatura de afara!!!! Am trantit usa speranda sa ma fac auzit, doar ...de...si eu pot fi nesimtit, am vrut din nou sa ma duc pe la usi dar am decis sa consult un forum in speranta unei pareri. Imi trebuie un sfat in privinta rezolvari pe cale politicoasa a problemei, deci, in consecinta, va rog sa ma ajutati. Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:49, 14 Noiembrie 2012
Ati uitat cumva unde traiti? intre pitecantropi! daca va bazati pe vorba buna, intelegere, crezand in inteligenta celor cu care traiti in bloc... va inselati. NUMAI daca aveti vreo cale legala, si NUMAI obligati de aplicarea unei legi anume vor face ceva ce tine in fond si la urma urmei de bunul simt... ar trebui sa consultati o lege care m-a ajutat si pe mine sa castig in fata pitecantropilor , o sa ma uit acasa pe sentinta judecatoreasdca, dar daca vede un avocat specializat in imobiliare si care a mai avut asa ceva, sigur va stii> LEgea spune ca are castig de cauza si este favorizat cel care este DIRECT influentat de situarea uscatoriei, pe verticala sau orizontala, astfel avand prioritate in fatza celorlalti locatari. Succes!
Poate va raspunde si un specailist
@Aiorga a scris:
Problema e ca in ciuda rugamintelor mele si a afiselor lipite, o anumita persoana insista sa lase usa deschisa sub pretextul ca "hainele trebuie sa se usuce"

@corina51 a scris:
LEgea spune ca are castig de cauza si este favorizat cel care este DIRECT influentat de situarea uscatoriei, pe verticala sau orizontala, astfel avand prioritate in fatza celorlalti locatari. Succes!

Prioritate la ce?
Dv ati citit mesajul utilizatorului sa vedeti despre ce e vorba? De ce il aburiti cu proces si avocati? Pe ce motiv si pe cine sa dea in judecata ca lasa usa deschisa la uscatorie? Asta e motiv de ajuns la proces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la uscatorie al locatarilor dy@n@ dy@n@ Buna ziua! Am si eu o problema si nu am stiut unde sa apelez.Am gasit acest site si m i s a parut un loc unde as putea sa gasesc raspunsuri la problemele ... (vezi toată discuția)
Incalzire uscatorie arianaferseta arianaferseta Am o intrebare legata de incalzirea spatiului comun. Locuiesc la bloc si una dintre camere este deasupra uscatoriei. Tot timpul geamul uscatoriei este ... (vezi toată discuția)
Fumatul in scara de bloc budsorinel budsorinel am un vecin care fumeaza pe scara. am un copil mic si imi intra fum in casa. l-am rugat de nu stiu cate ori sa nu mai fumeze. as incerca legal sa-l conving si ... (vezi toată discuția)