avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier cu vatamare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier cu vatamare

Buna ziua. In ziua de 02.11.2012 am avut un accident de circulatie din vina celuilalt conducator in care a rezultat vatamarea mea( contuzii si traumatism vertebral cervical ,insa fara ingrijiri medicale) ,cat si avarierea grava a autoturismului meu. Am dus masina in service s-a facut constatarea de catre firma asiguratoare a celuilalt conducator auto,acesta spunandu-mi ca din calculele lui va iesi dauna totala. Dupa 11 zile am aflat ca trebuie sa astept 30 zile ca sa vina un raspuns de la procuratura pentru a da drumul la dosarul de dauna. Va rog sa-mi spuneti si mie daca il dau in judecata pe respectivul vinovat de accident, am vreo sansa sa primesc daune morale pentru timpul pierdut prin service,pe la politie , pe la firma de asigurari , tinand cont de faptul ca am probleme grave de sanatate, iar masina era un bun necesar ( din cauza problemelor nu ma pot deplasa foarte mult pe jos) si nu un moft?
Cel mai recent răspuns: dl_geogeo , utilizator 14:02, 13 Noiembrie 2012
da, il puteti da in judecata... dar mai bine faceti plangere ptr vatamare corporala si ar fi bine sa va scoateti totusi un certificat medical chiar daca nu este necesara spitalizarea dvs... spuneti ce va doare si veti primi certificat medicolegal
am doar hartia eliberata de spitalul de urgenta unde scrie vatamarile pe care le-am avut.......multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri accident petriniphoto petriniphoto Buna ziua In data de 03.06.2009 sotia mea a suferit un accident de circiulatie, mai precis a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni de la Aleea ... (vezi toată discuția)
Accident vatamare corporala eugen_costi eugen_costi Buna ziua. Am avut pe data de 09 03 09 un accident. Conduceam o motocicleta pe strada uverturii catre pasajul lujerului. Undeva la teatrul masca eu am ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala danger_koss danger_koss pe data de 15 august un anume A m-a lovit in repetate randuri fara motive intemeiate, lasandu-mi semne serioase la nivelul fetzei. a doua seara m-am dus la ... (vezi toată discuția)