avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MARCA INREGISTRATA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MARCA INREGISTRATA

Am deschis de curand un magazin online, in care vand produse de la mai multe firme.
Denumirea magazinului este de genul: www. curat-murdar.ro si
vand produse de la firmele:
curat, murdar, gri, rosu...etc
De curand am primit o notificare de la reprezentanta in romania a firmei nemtesti CURAT , care se cheama tot ,, curat Romania" prin care ma someaza sa scot termenul curat din tot site-ul...Mentionez ca eu cumpar aceste produse de la dealerii autorizati ai firmei curat din Romania, insa conditiile ca sa devii dealer sunt foarte rele..pentru Romania. De asemeni mai cumpar si din Germania... de la dealerii de acolo.
Credeti ca voi avea probleme?
Mentionez ca site-ul meu nu se cheama www. curat.ro ci include inca un termen, asa cum am spus mai sus...
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 16:15, 13 Noiembrie 2012
Depinde ce spune marca lor inregistrata, sa va transmita un exemplar dupa ea, daca nu cumva au facut-o, sa vedeti pe ce clase, ce elemente verbale, figurative contine,etc. etc.
In plus atata vreme cat d-voastra va definiti site-ul : "ceva de genul..." si nu dati concret denumirea exacta, cine poate sa-si dea seama unde sunt similitudinile, etc.etc. Evident ca daca acestea exista, d-voastra veti avea probleme.
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2012
ContSters259670, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce face ca un web sait sa fie marca inregistrata? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, ce face ca un website sa fie \"marca inregistrata\": faptul ca este detinuta de o firma care are sigla/nume inregistrata la OSIM sau faptul ca ... (vezi toată discuția)
Magazin online Adyonela Adyonela Buna seara. S-a deschis un magazin online pe PJ \\"X\\". In acest magazin sunt produse de la 3 firme: \\"X\\", \\"Y\\", \\"Z\\". Daca o persoana comanda ... (vezi toată discuția)
Exista vreo lege în românia care să oblige site-urile web ... pcman pcman Exista vreo lege în România care să oblige site-urile web care vând produse (de exemplu magazine online) să-și afișeze datele complete ale societății ... (vezi toată discuția)