avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum procedez pentru depunere plangere penala pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum procedez pentru depunere plangere penala pentru infractiunea de inselaciune a ANL ?

Am contractat prin ANL construirea unei locuinte in celebrul cartier Henri Coanda.
ANL nu a respectat contractul de mandat, ba mai mult a aprobat la plata facturi insotite de devize de lucrari intocmite de constructor si avizate de dirigintele de santier si reprezentantii ANL pentru lucrari neefectuate. Termenul de predare a fost depasit cu mai mult de 4 ani.
Cum procedez pentru depunere plangere penala pentru infractiunea de inselaciune impotriva ANL , impotriva firmei care reprezinta dirigintele de santier si impotriva reprezentantilor ANL care au semnat platile pentru lucrarile neexecutate?
Este necesara o expertiza prealabila a stadiului constructiei de catre un expert judiciar ? Sau de catre un expert tehnic?
Multumesc anticipat pentru sprijin!
Mergeti la un cabinet de avocat pentru redactarea pangerii .Expertiza va fi dispusa de procuror in cadrul procedurii de cercetare penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica la cerere gyandy gyandy Buna ziua. Am urmatoarea situatie in care nu stiu cum sa procedez juridic in fata instantei. Am contractat cu ANL,in 2005, constructia unei locuinte conform ... (vezi toată discuția)
Kafka. insolventa. anl si constructori coriolan clarinopol coriolan clarinopol pentru amplasamentul Henri Coanda de langa aeroportul fost Baneasa, Agentia Nationala pentru Locuinte = ANL are incheiate [[u]b]contracte de mandat [/b[/u]]cu ... (vezi toată discuția)
Proces penalitati intarziere predare locuinta anl pagubitANL pagubitANL Am cumparat in 2008 cu credit ipotecar un apartament ANL in cartierul Henry Coanda. Imobilul este construit cat de cat, dar nu exista sperante de ... (vezi toată discuția)